Indiase mangolassi

Heerlijke Indiase lassi lijkt ingewikkeld, maar is heel eenvoudig zelf te maken!

Ingrediënten

  • 2 rijpe mango’s
  • 200 ml volle yoghurt
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 1 theelepel citroensap
  • Verse munt
  • 4 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze

Stap1

Snij het vruchtvlees van de mango’s in stukken en doe het kort in de blender tot het een egale massa wordt. Voeg daarna de yoghurt, sinaasappelsap, citroensap en de poedersuiker toe en klop het door elkaar.

Stap2

Giet de massa vervolgens in een bak en zet het in de diepvries. Klop de massa ieder half uur even los totdat er ijskristallen vormen.

Stap3

Verdeel de mangolassi over 4 glazen en garneer het met wat blaadjes munt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*