Al je collega’s gezond met fruit op het werk

Op het werk heb je meestal niet veel tijd en daarom wordt er behoorlijk veel gesnackt, vanaf nu kan je echter ook gezond snacken met fruit op het werk . Medewerkers worden er bovendien blij van als ze gratis eten krijgen op het werk, ook bij fruit is dat het geval. Medewerkers voelen hierdoor een stukje meer waardering en hebben het gevoel dat de werknemer rekening met ze houdt.

Medewerkers werken beter met een dagelijkse portie fruit

Als werkgever wil je natuurlijk weten werknemers gezond en welzijn. Dit scheelt jou een hoop in het ziekteverzuim en je medewerkers voelen zich beter en zijn daardoor waarschijnlijk productiever. Fruit is bovendien lekker maar ook gezond. Wij vinden daarom dat we mensen en bedrijven helpen om gezondere keuzes te maken met het aanbieden van fruit op het werk. Ga naar de website en ontdek ons gevarieerde fruitaanbod.

De voordelen voor werkgevers

Werknemers die gezond zijn worden minder vaak ziek en zijn bovendien productieve hebben we gemerkt. Fruit is niet alleen gezond maar ook lekker, daarmee is het een handige snaak die je op kantoor kan opeten. Het is bovendien een laagdrempelige manier om medewerkers aan hun gezondheid te laten werken. Wij geloven daarom dat we met het fruit op het werk je medewerkers productiever kunnen laten worden en betere keuzes kunnen laten maken.

Waarom kiezen voor Froot?

Bij Froot zorgen we voor een gevarieerd aanbod in fruit, allemaal geschikt om op te eten op de werkplek. De stijlvolle presentatie van de fruitmannen die je door ons geleverd krijgt dragen bovendien bij aan de professionele uitstraling van de werkgever. Froot zorgt voor het hele logistieke gedeelte waardoor je alleen nog maar af en toe fruit hoeft te bestellen of je bestelling te wijzigen en alles wordt gewoon op je werk bezorgd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*