Gezond frituren met warme lucht

Misschien heb je net als ons veel goede verhalen gehoord over de Airfryer. Hiermee kan je niet alleen snel en eenvoudig gerechten klaarmaken, het is vaak ook nog een stuk gezonder, dit komt omdat er geen vet toegevoegd hoeft te worden om bepaalde gerechten te bakken en grillen. Je kan daarom een aantal apparaten vervangen met de aanschaf van een Airfryer. Je hebt geen oven of frituurpan meer nodig, ook een grill is eigenlijk overbodig. Je kan al je snacks om aan Fried maar ook vlees en groente klaarmaken in de Airfryer. Daarom vertellen weer wat meer over de Airfryer aanbieding van Philips.

Verschillende varianten en merken

Het gebruik van een Airfryer wordt steeds populairder en dat heeft er ook voor gezorgd dat er veel verschillende merken en modellen op de markt zijn. Zo heeft ook Samsung een eigen Airfryer ontwikkeld. Volgens onze test komen de producten van Philips echter het beste uit de bus. Op onze website kan je nu bovendien een goede Airfryer aanbieding van Philips vinden.

Ontdek hoge kwaliteit Airfryers van Philips

We hebben veel verhalen gelezen over de Airfryers en ook zelf al enkele producten mogen testen. Hierbij komt de Airfryer het beste uit de bus. Philips heeft twee modellen, eentje met 800 g capaciteit en eentje met 1200 g. De modellen hebben echter ongeveer hetzelfde vermogen en werken ook hetzelfde met de bediening. Met beide modellen kan je een heerlijk gerecht klaarmaken op een gezonde manier. De apparaten gaan bovendien lang mee zolang je deze gewoon goed schoon houden met warm water en ontvetting.

Ontdek Airfryer recepten op internet

Naast een hoop informatie over de Airfryers zelf, kan je tegenwoordig ook een hoop recepten vinden die je met dit keukenapparaat bereiden. Er is zelfs een Nederlands kookboek geschreven voor makkelijke gerechten die je met de Airfryer kan bereiden. In dit boek staan tientallen recepten die je niet veel tijd kosten en waarbij ook niet veel na te denken. Het zijn wel smakelijke gerechten zoals gehaktballen en kip. Je kan dit boek via de bekende online boekhandels bestellen. Of een kijkje nemen op onze website.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*