Havana beachclub in Rockanje bezoeken

Rockanje. Een karakteristiek dorp vlak naast het strand. Bij Havana beachclub kan je terecht om een feestje te organiseren! punt onze locatie wordt regelmatig afgehuurd voor feesten en partijen waaronder ook verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitjes of een reünie bijvoorbeeld. De locatie biedt ruimte aan tientallen mensen in het is natuurlijk geweldig om een feestje te bouwen in de ondergaande zon vanaf het strand te bekijken, een cocktail bij en je creëert het echte zomergevoel.

Genieten in Rockanje

Een oude prachtig en stijlvolle accommodatie welke is ingericht als een luxe beach club of restaurant. Een rustgevende plek om uw gedachten even te laten varen en om te genieten van de prachtige omgeving. In de de beachclub in Rockanje kunt u even helemaal onthaasten en kunt u helemaal opladen. Het restaurant biedt heerlijke streekgerechten en maak uw bezoek helemaal af door een dagje aan het strand door te brengen. Lekker even uitwaaien en ver van alle normale drukte.

Even back to basic

We leven in een vrij drukke maatschappij. We haasten ons naar het werk, hebben stipt op tijd afspraken en spoeden ons naar huis om op tijd te eten. Thuis nog even wat dingen regelen, ’s avonds even voor de televisie het nieuws kijken en nog iets anders vermakelijks en dan maar naar bed. Om vervolgens weer zo’n dag te starten. Meestal wordt zo’n dag heus wat spannender beleefd, maar een haast en stressmaatschappij, dat zijn we wel een beetje. Steeds vaker komt het ook voor, dat we behoefte hebben om even de rust op te zoeken. Even de natuur in, even opladen, gewoon even rust.

Ontdekt de mogelijkheden op de website

Zoals we hierboven al even genoemd hebben kan je bij Havana beachclub niet alleen lekker eten of lekker op het terras zitten. Je kan hier ook nog terecht om een feestje te organiseren en meerdere mensen te ontvangen of een grote groep zelfs. Neem een kijkje op de website en ontdek alle mogelijkheden.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*