Een prachtige locatie voor een luxediner of uitje

Wij op zoek naar een mooie locatie om een avond uit eten te gaan met je werk of met je familie bijvoorbeeld? Omringd door de prachtige natuur van het Oostvoorne zijn meer kan je het restaurant Paviljoen De Duinrand vinden. Op een unieke plek vind je hier een geweldig restaurant waar je je kunt laten verrassen door de culinaire keuken. We geven je graag een voorproefje van wat er allemaal te bestellen valt bij dit restaurant en waarom steeds meer mensen ons weten te vinden. Het

Restaurant  in Oostvoorne

De meeste mensen komen bij ons om lekker uit eten te gaan. Het paviljoen staat al jarenlang bekend als een kwaliteit restaurant. Daarnaast kan je meer doen dan uit eten gaan bij Paviljoen De Duinrand. We hebben bijvoorbeeld ook arrangementen om een bruiloft te organiseren of een vergadering met je werk te organiseren. Ook voor verjaardagsfeesten wordt onze locatie regelmatig afgehuurd. Als je meer over de omgeving wilt ontdekken dan kan je bovendien aan de wandel gaan met een van onze gidsen.

Bekijk de menukaart alvast op de website

Op de website kan je een klein voorproefje vinden van de gerechten die je bij ons restaurant kunt bestellen. We hebben onlangs een nieuwe menukaart gepresenteerd vol met culinaire hoogstandjes. Je vindt hier de dinerkaart, de lunchkaart en natuurlijk ook de drankenkaart. Op die manier kan je van tevoren al nadenken over welk gerecht je het liefste wil bestellen.

Positieve beoordelingen van klanten die u voor gingen

Wil je meer weten over ervaringen van andere klanten die je voorgingen? Neem een kijkje op de verschillende beoordelingssites in je zoveel positieve reviews vinden van Paviljoen De Duinrand. Wacht daarom niet langer in boek je arrangement via de website.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*