Tips “voor” het nemen van een tattoo

Op een bepaald moment in je leven kan je er volledig van overtuigd zijn dat je graag een tatoeage wilt. Tóch kan het op dat moment best niet het juiste moment zijn of niet voldoende overdacht zijn. Dit zorgt ervoor dat je later, net als ik, spijt kan hebben van een tatoeage. Het is dus best belangrijk dat je weloverwogen een tatoeage laat zetten én op het juiste moment. Kijk bijvoorbeeld eens bij mannen nieuws om meer een idee te krijgen.

 

Niet 100% zeker van het design

Je wilt graag een tatoeage, maar wat dan? Daar gaat het eigenlijk al mis, want zoeken naar een tatoeage om maar een tatoeage te laten zetten, is misschien niet de beste start. Prima om een tatoeage te willen nemen, maar iets wat levenslang op je lichaam komt te staan moet bij je passen, één met jou zijn. Het moet iets zijn waarvan je denkt: “Ja! Als ik ooit een tatoeage neem, dat wordt dat het!” Een plaatje uit een boek zoeken of iets laten zetten wat je zo tof vond bij die ander, zal ik dan ook ten alle tijde afraden. Je moet er 100% achter staan.

 

Je denkt dat laten verwijderen eenvoudig is

Wanneer je een tatoeage laat zetten, ben je je er misschien toch niet helemaal volledig bewust van dat die inktvlek er ook daadwerkelijk je hele leven blijft staan. Ik bedoel, je weet natuurlijk wel dat het iets is wat permanent is, maar toch denken we er misschien soms wat te makkelijk over. Als we het niet meer leuk vinden, dan zetten we er gewoon iets anders overheen, of beter, we laten het gewoon weg laseren. Beide opties zijn echter niet heel ideaal. Afhankelijk van de grootte en kleuren van je tatoeage, is het coveren ervan niet altijd veel beter. Ook het weg laten laseren klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is.

 

Je hebt geen geld

Het is goed om van tevoren te bedenken wat voor soort tatoeage je graag wilt. Dat is natuurlijk sowieso handig als je een tatoeage neemt, maar ook voor de kosten is het iets om goed over na te denken. Wil je iets kleins en simpels, dan vallen de kosten vaak wel mee, maar ben je iets groters van plan, dan moet je die oude sok die ergens verstopt ligt tevoorschijn halen. Wil je bijvoorbeeld een sleeve op je arm te laten tatoeëren of je gehele rug bedekken, dan red je het niet met een paar 100 euro. Volg lifestyle nieuws voor goede tattoo designs.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*